L’exposició fotogràfica del SOCIB arriba a Menorca

Per primera vegada arriba a Menorca l’exposició fotogràfica 'SOCIB: Investiguem el mar, compartim futur'. Aquesta exposició podrà visitar-se del 20 d'agost al 18 d'octubre a la Sala d'Actes de Can Victori de l’Institut Menorquí d’Estudis (IME), de 9 a 14 hores i també els dimarts de 17 a 20 hores. A partir del 10 de setembre, l'horari serà de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i també de dimarts a dijous de 16 a 20 hores.

L'exposició consta d'onze fotografies, que mostren la tasca desenvolupada per l'ICTS SOCIB, una institució pública que té la missió d’avançar en el coneixement del Mediterrani. L’ICTS SOCIB utilitza noves tecnologies marines, com: satèl·lits, planadors autònoms -gliders-, radars, boies, etc. De la investigació i monitorització contínua de del Mediterrani, l’ICTS SOCIB proporciona dades en temps real i ofereix productes i serveis relacionats amb la predicció oceànica i la gestió costanera, en accés obert per a la comunitat científica, per als gestors ambientals i per a la societat en general. A més, les imatges mostren el compromís de l’ICTS SOCIB per potenciar la recerca marina a les Illes Balears.

A més, el CentreBit Menorca (Alaior) acull l'exposició ‘El CSIC a les Illes Balears: Ciència en imatges’, des del 22 d'agost i fins el 18 d'octubre, en horari de 9 a 14:30 hores. A través de 18 fotografies i un vídeo, es presenta la labor d’investigació dels instituts d’investigació del CSIC a les Illes Balears: Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (IMEDEA, UIB-CSIC), Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC, UIB-CSIC) i també, de l’ICTS SOCIB.

Aquestes dues activitats estan promogudes per la Direcció General de Política Universitària i Recerca de la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca, amb l'objectiu d'impulsar i fomentar la divulgació científica a Menorca.

Més informació

  • Nota de Premsa (PDF)
  • Cartell de l'exposició 'SOCIB: Investiguem el mar, compartim futur' (PDF)
  • Cartell de l'exposició 'El CSIC a les Illes Balears: Ciència en imatges' (PDF)