La festa del 20 aniversari del Parc Bit acull l’exposició de la ICTS SOCIB

Avui, dimecres 19 d'octubre, el Sistema d'Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears (ICTS SOCIB) participa en la festa del 20 aniversari del Parc Bit, el principal hub d'innovació de les Illes Balears. La ICTS SOCIB ofereix visites guiades a l’exposició “SOCIB: Investiguem el mar, compartim futur”, que posa en valor el paper de la ciència i dels observatoris oceànics en la conservació de l'oceà i mostra el compromís de la ICTS SOCIB amb la societat a través de la recerca d'excel·lència, el desenvolupament tecnològic, l'impuls de la participació pública en l'àmbit marí i costaner, i el foment de la cultura oceànica.

Aquesta jornada està dedicada a crear comunitat entre els treballadors i les treballadores del Parc Bit. Les empreses i les institucions del sector científic i tecnològic obren les portes, amb l’objectiu de donar a conèixer els seus productes i serveis, els equips, les oficines i el valor afegit de la seva feina per a la societat.

Des de la seva inauguració oficial el 30 de maig de 2002 fins avui, el Parc Bit s’ha convertit en un parc tecnològic consolidat. Gestionat per ParcBIT Desenvolupament SA, societat participada pel Govern de les Illes Balears amb el 100% del capital, actualment compta amb prop de 170 entitats instal·lades, incloent-hi centres de recerca i transferència tecnològica com la ICTS SOCIB, que hi té la seva seu principal des del 2009.